Miért több a Binky egy egyszerű ékszer webshopnál?

Rólunk

A Binkyt azért hoztuk létre, hogy mind a nyúlszeretőknek, mind a nyulaknak segíteni tudjunk. 

Kevés helyen lehet nyulas ékszereket kapni, így ezt megálmodtuk és megvalósítottuk. Vannak darabok, amelyeket csak mi forgalmazunk Magyarországon és olyanok is, amiket mi terveztünk meg, így csakis egy Binky társad nyakában láthatod viszont!

Régi vágyunk válik most valóra, mert megtaláltuk annak a módját, hogy hogyan tudjuk támogatni szeretett szőrös fajunkat. Amikor magunk is nyúlszülővé váltunk, akkor ismertük meg az Első Nyúlmentő Alapítványt. Azóta is nyomon követjük a munkájukat és egyértelmű hogy amit csinálnak, megkérdőjelezhetetlenül hiánypótló és csodálatos.

 

Első Nyúlmentő Alapítvány

2015-ben alakult meg 5 alapítótaggal. Ez idő alatt több, mint 150 nyuszinak segítettek gazdisodni, és nagyon sok nyuszinak segítettek felépülni betegségből.

 

2015-ben alakult meg 5 alapítótaggal. Ez idő alatt több, mint 1000 nyuszinak segítettek felépülni a betegségből, gazdisodni, folyamatosan szeretgetik, ápolják őket.

Egy gyönyörű, nagy telephellyel rendelkezik az egyik ideiglenes gazdi, ahol a nyuszik nyugodtan tudnak rehabilitálódni, illetve várni a jövendőbeli gazdijukat. Rajta kívül számos, önkéntes ideiglenes gazdi vállalja, hogy az árván maradt nyuszikat gondozzák. Sajnos rengeteg az utcára került nyúl Húsvét után, amint egy kicsit nagyobbak lesznek, vagy rájönnek, hogy nem az egyszerű tartást igénylő fajok közé tartoznak, már ki is teszik őket. A házi nyulak sem kapnak hálásabb szerepet, a Nyúlmentésnél belőlük van a legtöbb. Pedig csak annak a hatalmas szeretetnek kell akkora hely, ami bennük lakozik….Ezeknek az állatoknak adnak menedéket és segítenek gazdisodni.

Vásárlásoddal (amennyiben nyulas nyakláncot veszel) őket támogatod a leadott rendelésedből 500 Ft-tal, amelyet orvosi költségekre, felszerelésre, ételre, gyógyszerekre költenek. Csatlakozz Te is a Binky csapatához, hogy a náluk lévő nyulak újra binkyzzenek, azaz boldogok legyenek!